Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Автошествие на протестиращи блокира движение по улици в Ловеч и пътен възел „Абланица“

Автошествие на протестиращи блокира движение по улици в Ловеч и пътен възел „Абланица“

С автошествие протестиращи срещу управлението на Ловеч блокираха улици и главния булевард в града, а след това се отправиха и към пътния възел „Абланица“, съобщи БТА. Там затвориха движението първо на главния път Ловеч -Троян, а след това, за минути, и на София-Варна.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Недоволството им е към управлението на кмета на общината Корнелия Маринова. Отправят и искания за промени в Наредбата за гробищните паркове и изградените в тях обредни зали на територията на общината, както и в Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и услуги в частта за траурните дейности. Протестиращите настояват и за оставката на ръководителя на бюджетната дейност „Обреди“ Таня Тинчева. Подкрепят ги и граждани.

Това е четвърти протест, който организират в града частните траурни агенции и журналистът и влогър Симон Милков. За днешното автошествие те съобщиха преди дни на пресконференция в пресклуба на БТА в Плевен.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x