Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Анти-израелски демонстранти щурмуваха летището в Дегистан, в търсене на еврейски пътници, Путин заподозря западните служби и Украйна

Анти-израелски демонстранти щурмуваха летището в Дегистан, в търсене на еврейски пътници, Путин заподозря западните служби и Украйна

Владимир Путин заподозря намесата на Украйна и западните тайни служби в събитията от летището в Дагестан. По думите му подстрекателството се е случило и с помощта на социалните мрежи.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Стотици анти-израелски демонстранти с палестински знамена щурмуваха аеропорта в столицата на руската република, малко след кацането на самолет с пътници от Израел.

Повече от 20 души бяха ранени, а руското вътрешно министерство обяви, че 60 са арестувани. Украйна категорично отрича всякаква намеса в инцидента.

„Събитията в Махачкала са инспирирани и от социалните медии, не на последно място – от Украйна, от ръцете на западните спецслужби. В тази връзка си задавам въпроса – възможно ли е да се помогне на Палестина, като се атакуват кавказките евреи и техните семейства”, попита Путин.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x