Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Арест пред дискотека „Лав“в Слънчев бряг, кифла се озова зад решетките, след като я спипаха с цял „букет наркотици“

Арест пред дискотека „Лав“в Слънчев бряг, кифла се озова зад решетките, след като я спипаха с цял „букет наркотици“

Търсенето на любов беше краткотрайна за една 33-годишна жена от Несебър, която вместо да открие романтика, откри белезници, решетки, а полицията наркотици в дамската чанта на дамата пред дискотека „Лав“на Слънчака.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

В ранните часове на деня, около 05:00 часа, служители от Районно управление – Несебър направиха проверка и намериха множество свивки с амфетамин, метамфетамин и пликче с екстази.

Изглежда, че жената е имала съвсем различно разбиране за понятието „парти в Слънчев бряг“. За съжаление, вместо да танцува цяла нощ, тя се оказа в ареста, където продължи да се весели, но в друга компания.

Задържана е с полицейска заповед за срок до 24 часа, а срещу нея е образувано бързо производство. Към днешна дата не и е весело.

Докато други посетители на „Лав“ може би са намерили любов и забавление, нашата „героиня“ е откри нови „приятели в униформа“ и вероятно отвори една доста неприятна глава в своята лична история.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x