Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Баба наби възпитателка в детска градина в Разлог – детето се обличало бавно

Баба наби възпитателка в детска градина в Разлог – детето се обличало бавно

Възпитателка е нападната и пребита в детска градина в Разлог в края на последната седмица на април 2022 г. Детската учителка твърди, че е била жестоко удряна, блъскана и скубана от баба на едно от децата. Бабата набила преподавателката заради това, че детето ѝ се бави и не излиза от градината достатъчно бързо, съобщи Нова телевизия.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

В детската градина „Здравец“ в края на всеки ден, за да вземат децата си пристигали в огромна група десетки родители от квартал „Нов път“. В петък пред забавачницата пристигнали 15-ина души и повикали няколко деца накуп.

„Забавили сме се не повече от 10 минути, защото обикновено децата се нуждаят да ги обгрижиш, да им помагаш, да се обуят, да се облекат, да приберем дрехите от шкафчето, за да могат да се приберат“, обясни пострадалият възпитател Лиляна Кoцакова.

Докато детската учителка подготвяла децата, една от жените, дошли да вземат децата влетяла в коридора, разбивайки входната врата. И се засилила към възпитателката.

„Бях настигната по стълбището и ми беше нанесен побой. Аз я молех да спре, да не ме удря. Нямам обяснение защо по такъв начин бях нападната и унижена. Удари по лицето, скубана бях. Този ръкопашен бой продължи може би пет минути, докато между мен и нея не застана учителка, която я помоли да спре. Всичко това се случи пред погледа на деца и родителите, които стояха отвън“, каза още Коцакова.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x