Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Бащата на убитата Анита: Децата видяха всичко

Бащата на убитата Анита: Децата видяха всичко

Бащата на убитата в Перник Анита Димитров – Васил, отива в апартамента, в който е извършено тежкото деяние, преди полицията. Неговият зет му се обажда с думите, че „нещо лошо се е случило“ в ранните часове на съботния ден. Пред Нова тв. бащата разказа за случилото се във фаталната нощ. 

Димитър ми се обади в 04:15 ч. сутрина и ми каза, че е станало нещо много лошо. Отидохме и видяхме Анита цялата в кръв, лежи на пода. Децата видяха всичко. Той не ни пускаше да влезем в апартамента. Малката внучка имаше ключ„, разказа Васил. 

„През годините беше все едно и също. Избухлив. Не може да се контролира, като пие. Съветвахме я да си остане при нас. Тя преди два месеца се върна пак при него. Заплашваше, че ще се самоубие, ако не се върне. Пращаше клипчета как пие препарати“, допълни той.

„За мен животът няма смисъл, но ще се боря за децата. Няма да ги оставя„, каза през сълзи бащата. 

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x