Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Бившата жена на Камбаната трепери от страх: Пускат го на свобода, ще дойде и ще ме довърши (ВИДЕО)

Бившата жена на Камбаната трепери от страх: Пускат го на свобода, ще дойде и ще ме довърши (ВИДЕО)

Страхувам се за живота си! Страхувам се, че той ще проследи детето ми от училище, че дойде и ще довърши започнатото. Ще ме убие, както много пъти ми е казвал, че ще направи. Това заяви в ексклузивно и много емоционално интервю за „Днес България“ Юлия – бившата жена на Стойчо Радев Камбаната. Рускинята не пожела да снимаме лицето й и помоли да променим гласа й, въпреки това събра смелост да разкаже за ужаса, който е преживяла със Стойчо Радев.

Двамата са се запознали през 2017 година, когато Юлия е пристигнала с детето си в страната ни. По думите й, не е имала намерение да се жени повторно, но така се случило – срещнала Стойчо и се влюбила в него.

„Помислих, че в него ще открия грижа и защита, че той е истински мъж. През 2018 година сключихме брак и дойдох тук с детето, да живеем като семейство. Мислех, че ще бъда щастлива. Не мина и една година и той започна да проявява голяма агресия. Започна да ме тормози, да ме бие, понякога това се е случвало пред погледа на детето ми. След скандалите се връщах при него, защото го обичах, но всяко нещо има своя край. Един ден просто се събудих и разбрах, че вече не го обичам, че мога да живея по-хубаво, по-спокойно и по-комфортно без него“, разказа Юлия пред камерата на „Днес България“.

Тя твърди, че въпреки факта, че от две години са разделени, Камбаната продължава да я преследва и тормози.

„През тези две години смених 10 апартамента. Когато разбере новия ми адрес, идва да прави проблеми и притеснява целия блок. Всички съседи притеснява с бомби, с чупене на камери и в крайна сметка успява да ме прогони. Хората искат да живеят спокойно, аз ги разбирам. Подавала съм много сигнали, жалби в полиция и прокуратура, но го задържат за малко и после отново го пускат. Той става по-нагъл и по-нагъл. При последния случай, докато се прибирах у дома, той стреля по мен с големи железни топчета. От това, което видях, той е искал да ме убие. Притесних се, че детето ми ще остане само  в чужда държава и никой няма да се погрижи за него“, проплака рускинята.

По думите й, Стойчо Радев ще да излезе на свобода навръх дамския празник 8-и март. Тя недоумява защо съдебната ни система е толкова тромава и не се вземат адекватни мерки срещу насилника.

„Има много случаи в България, които заради бездействието на полицията и прокуратурата, завършват с фатален край. Много съм притеснена. Той непрекъснато нарушава ограничителната заповед, това е престъпление против правосъдието, но правосъдието е заспало, аз така го разбирам. Призовавам съдията, който възнамерява да го пусне на свобода, да се замисли какво ще направи, ако това се случваше с неговата дъщеря. По същия начин ли би го пуснал след два месеца“, пита Юлия.

Цялото интервю гледайте в нашето видео!

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
8 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Стойчо камбаната поредният комплексиран хомобандит който като се нашмули става голям мъж

Anonymous

Тоз е такава смешна мишка пък инак върви като сто милиона.

Anonymous

ИМА ЕДНИ ТИПОВЕ КОГАТО И ДА ИМ РАЗЦЕПИШ МУЦУНИТЕ ВСЕ Е КЪСНО И МАЛКО КАТО ТОЯ СТОЙЧО КАМБАНА ЛИ Е КАВАЛ ЛИ Е.

Anonymous

Що не отиде да бие дъщерята на Митьо Очите…..нали знаете какво ще му се случи…..Няма да го намерят….никога…..

Anonymous

Където ги пишеш Тея коментари….100% си взел бичовете от Стойчо че да пишеш така.ти като взимаш през носа го взимаш и отдзат.
….Нали тей

Anonymous

Този Камбана е най-големия доносник на полицаите. Той няма да отиде до Митьо,защотото го е предал много яко.На 2015г. От тогава е започнал новата си професия-ухото на ченгетата. Разказа всичко-ковото било, затова го пазят-много е полезен и удобен

Anonymous

Камбана никога не се е интерисувал от родните му деца. Затова е абсурдно че обича чуждо дете Той е наркоман за пари ще продаде задника на майка си. Не помага на Зуза със нищо да се грижи за родната му дъщеря

8
0
Would love your thoughts, please comment.x