Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Благородно в помощ на Диян(видео и снимки)

Благородно в помощ на Диян(видео и снимки)

Благотворителен концерт в помощ на 35-годишния Диян Янков се проведе в Бургас. Организатори са Мартин Пенчев и проект „Мотив“, съвместно с „Групата на Групите“.

Диян Янков е с тежка болест. За 13 години той е преминал през десетки болезнени операции, за да спаси животът и краката си. През това време той не е спирал да работи, макар и от своя дом, за да не бъде в тежест на никого. Преди година обаче изпада в безизходица. Остро възпаление на тазовото дъно е причина за ежедневни скъпи лекарства. Лекарски екип на проф. Кинов от ИСУЛ – София дава надежда за лечение и операция. Но за това са нужни 50 хиляди лева за изграждане на тазобедрена ямка, нова става и пластика на тазовото дъно.

„Преди година започнахме кампания за да помогнем на един достоен бургазлия да живее без болка и да проходи отново. Успяхме да стигнем почти до финалната права. Остават 8000 лева за последен етап от нужното лечение и щастлив край на всички мъчения преживяни от Диян. Обединени в подобни каузи, през годините сме доказали, че музиката лекува и единствен изход от подобни ситуации е успех“, коментира Мартин Пенчев.

На сцената в Дома на НХК в подкрепа на 35-годишния пяха Светльо и Стеф от група G.R.A.A., Марияна Добрева – Велева, Дишо, Иван и Криси от група Four, както и фолклорни състави.

Всеки имаше възможност да помогне за каузата, според своите възможности.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x