Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Близо 15 бъдещи шампиони на СК Аякс се включиха в „Спортен уикенд“ – Бургас (снимки и видео)

Близо 15 бъдещи шампиони на СК Аякс се включиха в „Спортен уикенд“ – Бургас (снимки и видео)

Близо 15 деца се  включиха в демонстрация по кикбокс на открито, научи „Днес България“. Тя се състоя пред спортна зала „Младост“ в ж.к. „Славейков“ в неделния ден и се проведе в рамките на организирания от Община Бургас Спортен уикенд по повод Международния ден на детето.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

В демонстрацията участваха вече утвърдилите се шампиони на републиканско ниво Деян Дичев и Теодор Няголов. Двете деца са на само 10 г., а вече са пример не само за своите връстници, а и за по-големите трениращи. Те двамата, заедно с Радослав Киров и Даниел Гроздев, ще вземат участие на 22.06.24 г.на турнира по кикбокс в зала „Бойчо Брънзов“ в Бургас. Турнирът се организира от СК Нефтохимик с треньор Тодор Петков.

СК Аякс е сред най-реномираните кикбокс клубове в Бургас. Треньорът Йордан Дичев, който е и бивш национален селекционер, има специална формула за изграждане на шампиони. Той я сподели само пред „Днес България“:

„Много труд, мотивация и дисциплина. Това са принципите, към които се придържаме в СК Аякс.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x