Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
20.02.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Бойко Борисов пак се надскочи: На ГЕРБ мога да се карам само аз, на мен-никой!

Бойко Борисов пак се надскочи: На ГЕРБ мога да се карам само аз, на мен-никой!

Криза в парламента – така накратко лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов описа ситуацията с избора на управител и подуправител на НЗОК.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Борисов каза още, че е приел предложението на Кирил Петков на доверие. За това е отказал и среща с министър-председателя Николай Денков, по предложение на Мария Габриел и предпочел лидерска среща.

„Истината е, че Мария Габриел ми беше написала, че с Денков искат да ме видят – аз казах не. Ще се видя с Асен Василев – лидерът на ПП, и с Христо Иванов – лидерът на ДБ. Това казах. В 10:00 часа се срещнахме, час и нещо говорихме, зададох си моите въпроси. Асен Василев беше коректен, затова съм извикал и Влади Горанов, за да спорим или да ни обясни кое, как и защо. Излязохме заедно пред медиите и съобщихме, че взимаме и двете оставки. Връщаме крачка назад, за да работим конструктивно и за следващите избори и регулатори“, подчерта Борисов.

„Внушението в медиите беше, че все едно премиерът Николай Денков е дошъл и ни се е накарал, това не е вярно, каза още Борисов. На ГЕРБ мога да се карам само аз, а на мене – никой“, заяви той.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в Националната зимна академия на младежката организация на партията (МГЕРБ) в Сливен.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x