Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Бомба! Само в Днес България: Новият кмет на Ахелой без диплом за средно образование и съден за наркотици от групата на Митьо Очите?! /Снимки/

Бомба! Само в Днес България: Новият кмет на Ахелой без диплом за средно образование и съден за наркотици от групата на Митьо Очите?! /Снимки/

Невъзможното стана възможно в Община Поморие.

От „Днес България“ получихме непотвърдена информация, която тепърва ще изясняваме, че новият кмет на град Ахелой е изключително скандална личност.

Усилено се говори, че лицето Димитър Нейчев, е човек съден и излежал ефективна присъда от 1 година и 6 месеца по чл.321, във връзка с чл.354а /ал.1/, за ОПГ, свързана с държане и разпространение на наркотици. През август 2010 година Нейчев е сключил споразумение с бургаската прокуратура, което е одобрено от Окръжен съд Бургас. Споразумението е влязло в сила незабавно.

Според запознати той е близък до обкръжението на Митьо Очите и особено приближен към Христо Оризарския, който се спрягаше за „лейтенант“ на несебърския наркобос.

Същият този Нейчев е избран за кмет на курортното градче Ахелой.

Говори се, че Димитър Нейчев е близък с Веселин Анестиев, който беше основен опонент на Иван Алексиев в предизборната надпревара. Нейчев се води независим кандидат, издигнат от Инициативен комитет, но колко е независим – остава да разберем.

До колко е морално Нейчев да ръководи населено място състоящо се от няколко хиляди души, да взема решения за бюджети, инфраструктури и жизненоважни за града проекти – без да има дори завършено средно образование оставаме обществото само да прецени.

Дали лицето Димитър Нейчев знае, какво означава инфраструктура и бюджет е вече друг въпрос и как ще изпълнява функциите на експерт, когато му липсва средно образование и елементарни познания?!

От „Днес България“ ще извършим допълнителна проверка на подадените ни сигнали и ще излезем с допълнителна информация по случая.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
12 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Защо пишете опашати лъжи по поръчка? Защо не проверявате информацията преди да пишете? Явно имате облага. Димитър Нейчев не е свързан и не се познава с Веселин Анестиев. Коалиция ЗНС , която издигна за кандидат за кмет на Община Поморие Веселин Анестиев , подкрепяше за кмет на Ахелой Милчо Ж. Стоянов.
Статията е преднамерена и явно е с цел да възвеличава Иван Алексиев.
Трябва да напишете опровержение, в противен случай -съд за за уронване на престижа.

Anonymous

флагман номер 2 – пише се едно към гьотере. И защо неграждани на Ахелой са загрижени кой ще управлява? Населено място с толкова малко хора е очевидно, че прави мажоритарен избор? Много ги е яд, май че не спечели милиционерщината 😉

Anonymous

Съд за лъжливия сайт

Anonymous

Подкупни циркаджий

Anonymous

Ейййй,пак грешна информация имате,нямал 8 клас а ние завършихме заедно 11 клас и празнувахме абитуриентския бал заедно!Проверявайте ги тези неща бе хора 😆😆😆

Anonymous

Оправихте Поморие,тръгнахте Ахелой да оправяте 😂.Крадеца вика…..Кофти викате че не стана на Алексиев човека и сега дайте да плюем.Ахелойци си го познаваме много добре Митко и ние си го избрахме.И то без рушвети 😀.Защото няма 8 клас,затова ги удари от първия път всички 😆😆😆.ПОБЕДА ЗА АХЕЛОЙ,УСПЕХ МИТКО!

Anonymous

Голяма Бомба,няма що! Кой ли го интересува😅
Така…Уважаеми некомпетентни и неграмотни журналистчета, чакащи като лешояди, да късат плът за жълти стотинки. Дано с тази глъч и отрова , която леете, живеете по добре.
Първо- Ахелой е ГРАД,не село, още по малко курортно селище.
Второ- добре е да сте информирани преди да пишете небивалици по нечий адрес, всички имаме семейства, родители и деца!!! Най малкото, което е нужно да знаете, е че при постъпване на работа се изискват куп документи, от оторезирани органи, удостоверяващи статута на човека.
До тук- Втора грешка!
И трето- кой на кого е протеже и какво изобщо значи, незная…. но знам едно със сигурност- ДИМИТЪР НЕЙЧЕВ беше и е единствения НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ,НЕодкрепен от ничия партия,КОЙТО БЕ ИЗБРАН ОТ ГРАЖДАНИТЕ НА ГРАД АХЕЛОЙ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО ОЩЕ НА ПЪРВИ ТУР! За г- н Анестиев и г- н Алексиев…моите уважения и поздравления, но те подкрепяха други кандидати. Там вече може и да има протежета (както казвате) ,никой незнае! Така…та до тук, цялата статия е един провал , първо защото се доверявате на несигурни източници и второ защото пристрастието Ви личи от километри и уронва така или иначе липсващия авторитет на Днес България!

Anonymous

Духайте капути тъпи. Избрахте си ебан престъпник да ви е кмет. Честито селяни, иначе се пишете граждани. Да ядете на Митьо Очите торбите с лайна и умрелия му кур. А тоя вашия затворник си канете на гости да носи дрога на децата ви и да шиба женките ви

Anonymous

Лошо кмет престъпник много лошо

12
0
Would love your thoughts, please comment.x