Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Братя Дадурян: Сгрешихме, моля ви, простете ни!/видео и снимки/

Братя Дадурян: Сгрешихме, моля ви, простете ни!/видео и снимки/

Страстна седмица за концесионера на плаж Крайморие Николай Димитров и неговата съпруга Мая. След като бяха охулени несправедливо в сайта Uniconbg.com, те предприеха остра контраатака със професионални и юридически перфектни действия. В материала в Днес България с медицинска прецизност бяха показани и доказани лъжите в Uniconbg.com.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Димитров беше категоричен, че е готов да си  търси правата в съда, като същото обяви и съпругата му Мая Пепелянкова. Последва още една статия в Uniconbg.com , която вдигна допълнително напрежението със злонамерени намеци и странни послания.

В крайна сметка лицата на този сайт братята Кеворк и Степан Дадурян осъзнаха грешките с въпросните публикации в медията. Те лично дойдоха днес при Николай Димитров и поискаха извинение за действията си.

Братя Дадурян поискаха една своеобразна прошка за това, което е излязло в техния сайт и поднесоха извинение, както на Николай Димитров, така и на съпругата му Мая. Това стана на самия плаж Крайморие. Извинението беше гарнирано с букет цветя и подаръци с различно послание. Букетът беше поднесен лично на Мая Пепелянкова, а братя Дадурян показа разкаяние.

Николай Димитров заяви, че както има грешка, така има и прошка. „Християнско е да простиш, още повече, че братя Дадурян сами показаха, че осъзнават  грешките си“, коментира концесионерът на плажа. Мая Пепелянкова също прояви благородството, като съпруга си. Така неприятната ситуация получи позитивно развитие, а всичко може да бъде определено така : Грешка, прошка и едно голямо благородство.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
4 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Нивото ,ниско,много ниско!!!!!

Anonymous

Атанас Атанасов:
Определено мога да заявя, че Степан Дадурян е един доказан лъжесвидетел. Преди време, през 2015 г., той се поддаде на натиска на работодателите си от ТВ Скат и лъжесвидетелстваше в български държавен съд. Това че стоеше пред българския герб и изричаше откровени лъжи въобще не го стресна. Така че думите на подобен човек, каквито и да са, нямат никаква стойност.

Anonymous

тоз Кеворк е мноо зле. Има се за голям журналист а е пълно дуре. Нищо не става от него и никой не го взема на сериозно. таз статия показа колко ниско е паднал и че сайта му трябва да се затвори. той непрестано лъже и си измисля.

Anonymous

Какъв им е Бедрос Оник Дадурян?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x