Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Брутален инцидент на АМ Тракия

Брутален инцидент на АМ Тракия

Инцидентът е станал на магистрала „Тракия“ в посока София при 157-ия километър. Свидетели съобщават за сериозна катастрофа, в която е пострадал камион на „Еконт“. Ремаркето на камиона се е разцепило и товарът му се е разпилял на пътното платно, причинявайки значителни затруднения в движението. Задръстването е обявено за „епично“, а движението се отбива при Чирпан.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

По информация от Областната дирекция на МВР в Стара Загора, инцидентът е станал при 159-ия километър на магистралата, също в посока София. В катастрофата са участвали два тежкотоварни автомобила. Въпреки тежката ситуация, няма информация за сериозно пострадали хора.

Поради инцидента, трафикът е пренасочен по обходен маршрут. Движението се осъществява по пътищата II-66 и I-8 от пътен възел „Чирпан“ през Плодовитово и Поповица до Пловдив, където на пътен възел „Пловдив – изток“ отново се включва в магистралата. Регулирането на движението се извършва от „Пътна полиция“.

Шофьорите се призовават да преминават внимателно, тъй като разсипаният товар се е разпрострял и в съседната лента. Няма информация за пострадали хора, но ситуацията остава критична, с необходимост от допълнителна предпазливост и внимание.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x