Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Видео > Бургаската арт гримьорка Теодора Калчева за Хелуин: Празнувайте и се забавлявайте с всеки празник, който имаме /видео/

Бургаската арт гримьорка Теодора Калчева за Хелуин: Празнувайте и се забавлявайте с всеки празник, който имаме /видео/

Една от най-добрите арт гримьорки в Бургас Теодора Калчева сподели пред „Днес България“, че за тях гримьорите Хелуин наистина е празник, защото този ден се свързва с много творчество, много фантазия и много креативност.

Преди време арт гримьорката е публикувала своя статия, в която е обяснила, че не е в такъв разрез за българите да празнуват Хелуин. „В България има много общности и не можем да се делим на различни общности, има много чуждестранни фирми, има много езикови гимназии, които няма как да не празнуват Хелуин, тъй като той е в цял свят. Няма нищо лошо да го отбелязваме по някакъв начин. В България специално го приемаме като един карнавал и не му отдаваме чак такова значение като в другите страни и не мисля, че пречи на нашите празници, сподели Теодора Калчева.

В заключение гримьорката сподели, че никой не е казал да не се празнуват нашите български празници, а да празнуваме и да се забавляваме с всеки празник, който имаме.

На Хелуин децата се забавляват истински, те се гримират, за да изглеждат страшно и обличат плашещи костюми. Най-разпространени са вампирските костюми и тези на скелет. Разбира се най-важен е фенерът от издълбана тиква.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
1 Comment
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Ние българите нямаме празник Хелуин.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x