Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Бургаският районен съд потвърди смешните присъди на сирийците, които умишлено премазаха двама полицаи на кръговото на Трапезица

Бургаският районен съд потвърди смешните присъди на сирийците, които умишлено премазаха двама полицаи на кръговото на Трапезица

Районният съд в Бургас потвърди присъдата на сирийците, виновни за катастрофата с бус, който уби двама полицаи в Бургас. Знаковият случай за трафик на мигранти бе разгледан на втора инстанция. 

На 24 август миналата година тримата подсъдими Омар, Абдулах и Ахмад превозваха в автобус 47 мигранти от Сирия, Иран и Мароко. При гонка с полицията автобусът помля патрулка с двама полицаи вътре на бургаското кръстовище „Трапезица“. 

Районен съд – Бургас наложи на подсъдимия Омар А. наказание „лишаване от свобода“ за срок от 4 години и 10 месеца и глоба от 11 000 лв. Абдулах А. бе осъден на „лишаване от свобода“ за срок от 4 години и 4 месеца и му бе наложена глоба от 18 000 лв.

Съдът наложи на Ахмад М. наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 година и 10 месеца, както и кумулативно предвиденото наказание „обществено порицание“.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x