Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Българският боец Владимир Георгиев срещу изкусния и опитен пуерториканец Хуан Луис в Макс Файт 57 /Видео и Снимки/

Българският боец Владимир Георгиев срещу изкусния и опитен пуерториканец Хуан Луис в Макс Файт 57 /Видео и Снимки/

Предстоящата среща между българския боец Владимир Георгиев и пуерториканеца Хуан Луис в Макс Файт 57 обещава да бъде едно от най-зрелищните състезания на сезона. Георгиев е в отлична форма и кондиция, като е изучил внимателно техниките на своя опонент. Въпреки това, очаква се да играе предпазливо срещу Луис, който разполага с изключителен професионален опит и е участвал в стотици двубои, включително и срещу така наречените „мексикански убийци на ринга“.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Георгиев изразява своя ентусиазъм за предстоящия двубой, но същевременно подчертава необходимостта от предпазливост и стратегия.

„Ще се надхитряваме, а накрая ще се бием, няма как. Искаме да сме добри състезатели, искаме изяви, трябва да дадем всичко от себе си за да представим едно невероятно представление за публиката. Трябва да вървим напред и да се развиваме“, споделя Георгиев преди състезанието.

Срещата между Георгиев и Луис обещава да бъде битка на волята и таланта, която ще предложи незабравимо зрелище за феновете на бойните изкуства. Георгиев е решен да се изправи срещу предизвикателствата и да се бори за победа, като разчита на своята подготовка и умения. Всички очи ще бъдат обърнати към този епичен сблъсък, който без съмнение ще заеме почетното място в историята на Макс Файт.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x