Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Българското външно министерство е информирано за убийството на 4 души в ЮАР, за които се предполага, че са българи

Българското външно министерство е информирано за убийството на 4 души в ЮАР, за които се предполага, че са българи

Министерството на външните работи излезе с официална информация след новината, че бизнесменът Красимир Каменов-Къро и жената, с която живее на семейни начала, са застреляни в Кейптаун, ЮАР.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

„Посолството на Република България в Република Южна Африка информира за убийство на четирима души в Кейптаун, за които се предполага, че са български граждани”, обявиха от МВнР.

От ведомството допълват: „До този момент официална информация от съответните власти в страната на акредитация не е получена в българското задгранично представителство, което е установило и поддържа оперативен контакт с компетентните органи и служби”.

Посолството на България в Република Южна Африка търси информация по официален ред от властите в държавата и веднага след постъпването ѝ ще я предаде на компетентните власти в България.

Всяка постъпваща от посолството ни в Република Южна Африка информация се предава в оперативен порядък на Министерството на вътрешните работи по компетентност.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x