Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Бързата автобусна линия до БСУ, е като магнит за разсеяни шофьори, „брадвата“ за сбъркалите е голяма /Снимки и Видео/

Бързата автобусна линия до БСУ, е като магнит за разсеяни шофьори, „брадвата“ за сбъркалите е голяма /Снимки и Видео/

Солидна глоба отнесе поредният заблуден шофьор объркал се да навлезе в платното на бързата автобусна линия срещу БСУ в Бургас.

„Случаите не са един или два. Хората не са свикнали още с това разделение на пътните платна и често се натрисат в двулентовото платно само за автобуси“, коментира таксиметров шофьор.

Откакто беше открита спирката на бързата линия, често се случва шофьори да навлизат в забранената за леки автомобили зона. Репортер на Днес България забеляза, че там винаги патрулират полицейски коли и санкциите са много сериозни.

Въпреки обозначенията, които са поставени, водачите продължават да се бъркат, дори тези, които живеят в Бургас и познават пътната мрежа.

От Днес България призоваваме шофьорите да бъдат внимателни, особено тези, които идват извън морския град и не го познават добре, защото „брадвата“ за подобно нарушение е голяма.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x