Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > ВАЖНО: Шофьорите да подготвят автомобилите за лоши метеорологични условия

ВАЖНО: Шофьорите да подготвят автомобилите за лоши метеорологични условия

Във връзка с очакваното понижение на температурите и преминаването на дъжда в сняг, Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да тръгват на път с автомобили подготвени за лоши метеоролигични условия, да карат внимателно, със съобразена скорост и да не предприемат рискови маневри, предава БНР.

Прогнозата на синоптиците е, че с понижението на температурите в планинските райони в Западна България и Предбалкана дъждът ще преминава в сняг и ще се образува снежна покривка.

Екипи на пътноподдържащите фирми следят прогнозите и ще обработват превантивно настилките срещу хлъзгавост и заледяване.

Гражданите и транспортните фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка в страната от интернет страницата на АПИ –api.bg, както и по всяко време на денонощието на телефон 0700 130 20 в АПИ.?

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x