Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Ваня Григорова: Имаме волята да продължим до край и ще го направим

Ваня Григорова: Имаме волята да продължим до край и ще го направим

Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи и ни подкрепиха. Благодаря на всички коалиционни партньори, на моите колеги от синдикатите.

Това заяви Ваня Григорова, кандидат-кмет на широка коалиция от леви партии, която за момента се нарежда на второ място в битката за София, като води с инфарктно малка разлика пред третия Антон Хекимян.

„През цялата кампания усещах подкрепата на гражданите по време на срещите ни. Усещах увеличаващата се енергия, направихме първата стъпка. Поставихме в центъра на дебата проблемите на работещите, на малкия човек. Те вече са незаобиколим фактор. Накарахме хората да повярват, че една друга София е различна. Имаме волята да продължим до край и ще го направим“, каза още Григорова. 

Тя уточни от кого ще търси подкрепа за балотажа. 

„От кого ще търсим подкрепа? Още в самото начало заявихме, че търсим подкрепа от всички  партии, коалиции, НПО, които припознават нашите каузи. Които осъзнават, че малкият човек, всъщност не е малък и има основание той да е в центъра на политиката на Столична община. 

Продължаваме срещите отново с хората по места. Разговорът винаги ни е бил с гражданите. Ние сме коалицията с най-много срещи на терен. Срещнахме се с най-различни организации, като например с тази на хората с увреждания, така и с хората от крайните квартали – забравени от сегашните управляващи места“, каза Григорова. 

На пресконференцията журналисти помолиха Григорова да се изправи в качеството, а тя на свой ред обяви, че е „една наистина червена ябълка“. 

До нея в приемната на „Леге“ 8 застанаха председателят на БСП в София Иван Таков и председателят на Коалиционния съвет на „Левицата!“ Костадин Паскалев.

Таков благодари на всички, упражнили правото си на глас в битката да се разглоби Сглобката. 

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x