Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Ваня Григорова с първи думи след балотажа

Ваня Григорова с първи думи след балотажа

Ваня Григорова с първи коментар на резултатите от екзит половете на балотажа в София. Тя е кандидат на БСП, „Левицата“ и редица други леви формации. Според първоначалните данни, кандидатът на ПП Васил Терзиев води за кметското място. ​​​​​ 

„Искаме да благодарим на всички наши коалиционни партньори, активисти, симпатизанти, съмишленици. София, независимо какво ще се случи, ще осъмне с ново управление, което ще е по-добро. Ще изчакаме крайните резултати. Убеден съм, че сме постигнали успех.

Какво ще се случи, ще го коментираме утре, когато разберем резултатите. Знаем, че нашите политики най-накрая ще намерят реализация.

Сега нещата са променени. Благодаря още веднъж на всички, на Ваня, че поведе битката. Убеден съм, че накрая ще постигнем успех“, каза Иван Таков,  председател на Градския съвет на БСП. 

„Правителството опропасти доверието на гражданите към гласуването на втория тур. Твърденията на премира на държавата, че ЦИК е отговорен за организацията на изборите е прецедент в българската история. Изборите се превърнаха не в празник, а в панахида на демокрацията. Смятам, че трябва да дочакваме окончателните резултати. Почти съм сигурен, че ще имаме повод за празник“, каза председателят на КС на „Левицата!“ Костадин Паскалев ще дадат брифинг.

„Благодаря на г-н Таков, който бе в основата на създаването на коалицията, която ме издигна за кмет на столицата. Благодарности на колегите от синдиката, благодарности на всички, които излязоха и гласуваха, въпреки всичките неразбории. вдъхнахме на гражданите надежда, предложихме им път към свободата.

Гласовете за нас бяха подадени с надежда, а не с отвращение. Въпреки проблемите, които видяхме през изборния ден, омаскаряването, ние оставаме с надежда. Смятаме, че тя е жива, че свободата е на една ръка разстояние. утрото е по-мъдро от вечерта. Днес няма какво повече да кажем, тъй като официални данни все още няма“, каза Григорова.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x