Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Варна приема международен кикбокс турнир през ноември

Варна приема международен кикбокс турнир през ноември

На 4-и ноември във Варна ще се проведе второто издание на международния кикбокс турнир Grand Kickboxing Fight Night. Битките ще се изиграят в Grand Mall в морската столица.

За участие в турнира ще пристигнат бойци от Молдова, Сърбия, Украйна и България, които ще се срещнат в общо 11 двубоя. Две от тези битки ще бъдат в най-тежкия стил на кикбокса – К1, който е и най-популярен в професионалните вериги (всички удари с ръце, включително въртящи се удари със заднта част на ръката, всички удари с крака, дори и под коляното на противника, удари с колена). Победителите от тези срещи ще получат и солидна финансова премия, съобщават организаторите. 

Третата професионална среща ще се проведе в стил фул контакт (всички удари с ръце, без такива със задната част на ръката и всички кикове от кръста нагоре). Седем са полупрофесионалните двубои – един от тях ще бъде в стил лоу кик (освен всички техники от предходния стил, има допълнително удар с крак над коляното на противника) – умерено по-тежък стил на кикбокса, изискващ още повече концентрация и точност на ударите, а останалите шест двубоя ще бъдат в стил К-1. 

За всички участници са осигурени купи, парични и предметни награди от организаторите, които с издигането на професионалното ниво на този турнир популяризират спорта кикбокс. Турнирът е с вход свободен за всички варненци и гости на морската столица.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x