Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Васил Терзиев с първи думи след вота

Васил Терзиев с първи думи след вота

Искам да благодаря на всички софиянци, които днес излязоха да гласуват, особено на тези, които ни подкрепиха в този важен ден. Благодаря, че гласуваха за една по-различна София – тази, за която мечтаем – европейска и зелена. 

Това заяви кандидатът за кмет на София от ПП-ДБ Васил Терзиев, който е събрал и най-много гласове на първия тур от изборите за местна власт.

„Благодаря и на партиите и организациите, които застанаха зад моята кандидатура. Радвам се, че четири месеца бяхме на терен. Нещо такова не се е случвало в такава кампания. Имахме положителна кампания. Хората имаха възможност да се запознаят с нас, с нашия екип и идеите ни за града“, каза той. 

„Ние работим за София и търсим решения за всички софиянци. Искаме да благодарим на всички и ще продължа битката си да съм кмет на всички столичани“, каза още Терзиев и добави, че благодари и на страхотния си екип, който е изнесъл тази кампания. 

„Колкото и пъти журналистите да го питаха кой опонент предпочита на балотажа – Хекимян или Григорова, той замълча. Не само това. Терзиев не пожела да коментира нито един от останалите кандидати, а даде думата на колегата си Борис Бонев:

„Благодаря и аз като водач на листата за общински съветници. Ще можем да сформираме мнозинство в Общинския съвет. Другата седмица има балотаж. Нямаме съмнение, че Васил ще е следващият кмет на София, без значение кой ще се яви срещу него. София от днес вече не е същата, отваря нова страница“, каза той. 

След думите му започнаха бурни аплодисменти.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x