Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Венелин Ташев: Да избираме, а не да приемаме съдбата си!

Венелин Ташев: Да избираме, а не да приемаме съдбата си!

Несебърският бизнесмен и общественик Венелин Ташев отправи мощен призив преди балотажа за избор на кмет в морската община. Той апелира своите съграждани за активност в изборния ден и за разум при вота. Ето какво за какво призова Венелин Ташев.

„Да избираме, а не да приемаме съдбата си!
На балотажа свободата, морала и успехът трябва да са наши, за Несебър!
Несменяемостта на властта е гаранция за корупция и злоупотреби, затова излезте и гласувайте масово за новото начало, в лицето на Иван Дашев.
През последните години, в Несебър кметската власт се превърна във феодализъм и очевидна корупция. Един окопал се във властта феодал, направи заложници всички граждани на Общината, в името на личния си интерес.
За първи път срещу старото статукво на властта се явява силен опозиционен кандидат. Иван Дашев носи морал, нов ентусиазъм и управленска енергия.Човекът, който е постигнал всичко сам. С разум енергия и непоколебима воля и вяра в доброто! В негово лице Общината има шанс да излезе от схемите на местната олигархия и да разкъса зависимостите изграждани с години.
Срещу тежката артилерия на Николай Димитров, кметът трупал ресурси и влияние няколко мандата излиза вярата на успелия с труда си човек. Иван Дашев е личност ценящ дисциплината, отговорността и прозрачността, както в бизнеса, така и във властта.
В името на по-добрия живот на гражданите на община Несебър е време изборът да номинира новото начало. На предстоящия исторически балотаж в Несебър, залогът на Николай Димитров е само и единствено личният интерес, а не интересът а хората! За него той за пореден път ще впрегне допустими и недопустими механизми за упражняване на вота. Залогът за младия Дашев е успехът на Общината и хората. Защото за него това не е извор на власт и имане, а е мястото, в което той работи и с много труд успява. 
Оставащите часове до вота са решаващи за населените места в Община Несебър. Този път хората изразиха ясно волята си за промяна, като изпратиха на балотаж – омръзналото, закостеняло статукво на досегашния кмет Димитров срещу новото начало в местното самоуправление представлявано от Дашев.
Несебър заслужава много повече от реалността в която до сега се управляваше. Несебър и хората му имат шанса да защитят и изградят на ново местното си управление. Властта на нов принцип, властта с морал, управление за хората, не за персоналния успех на местните феодали.
Има шанс за промяна. Промяна към по-добро, по-светло и по-човечно управление на Общината.
Този път не бива да губим Несебър!
Този балотаж ще е Несебър срещу личната власт на Димитров.
Заслужаваме повече от местен феодал и властелин, със схеми и корупционни мрежи!
Заслужаваме да държим съдбата си в собствени ръце!
В неделя трябва да избираме, а не да приемаме съдбата си!

Венелин Ташев“

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x