Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Спорт > Венци Стефанов: Ако се стигне до санкции за българския футбол, жална му майка на Футболния съюз

Венци Стефанов: Ако се стигне до санкции за българския футбол, жална му майка на Футболния съюз

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова пред Sportal.bg за разрешаване на казуса около мача на националния отбор с Унгария, който застрашава цялостно българския футбол. Както е известно, срещата беше преместена от София на празни трибуни в Пловдив, но два дни преди пристигането на унгарците все още не е ясно дали квалификацията ще се проведе.

„За мен мач на националния отбор без публика е нещо несериозно. Най-добрите футболисти на България трябва да бъдат подкрепяни от публиката. Това е неуважение и към Илиан Илиев. Без публика е все едно да легнеш сам в леглото. Аз ви казах вече – българският национален отбор трябва да играе в София! Това не е панаирджийска мечка да я разкараме насам-натам из страната.

Ако се стигне до санкции за българския футбол, жална му майка на Футболния съюз. Има умни хора там, някой да тропне по масата и при форсмажорни условия да се намери решение на проблема. Иска се ясна и целенасочена работа – а не днес синьо, утре бяло, другиден червено. А представяте ли си какво им е на футболистите – събират се оттук и оттам, а не се знае ще има ли мач. Как да си мотивиран и подготвен да играеш“, каза босът на първия столичен отбор.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x