Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Водещи новини > Войната в Украйна се пренесе и в Поморие/снимки/

Войната в Украйна се пренесе и в Поморие/снимки/

Джип „Шевролет“ с варненска регистрация, собственост на руски гражданин е бил атакуван и боядисан с цветовете на знамето на Украйна. В морския град има голяма общност от руски граждани, която бе формирана в последните 20 години. От началото на войната пък в Поморие дойдоха и много украинци. Това вече видимо създава напрежение, което избива по различни форми. Групите са силно поляризирани, което води до нежелани последствия. Такъв е последният случай.

Автомобилът е бил паркиран пред вход „Г“ на комплекс „Феста“ в Поморие.

Неизвестен на този етап нападател е хвърлил две торби с боя, които са се“взривили“ по корпуса на колата. Установява се дали извършителят е заснет от камерите за видеонаблюдение и какво е целял с този акт – провокация или отмъщение.Много е по-вероятно да става въпрос за провокация на база водещата се война в Украйна.

По случая се води разследване.

Източник- Бургасинфо

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x