Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Водещи новини > Волгин с отровен коментар за управляващите

Волгин с отровен коментар за управляващите

„Не, „Продължаваме промяната“ не е партия. Това е нечестива компания, съставена от самовлюбени инфантили, маниакални лъжци и стремящи се към най-откровена далавера граждани и гражданки с харвардски акцент“, пише журналистът Петър Волгин в социалната мрежа.

Тези са представителна извадка на жълтопаветния умнокрасивитет, на онази „елитарна“/прости, Господи!/ прослойка, която има вселенски претенции и нулево покритие на самочувствието си.

Колкото по-дълго този офисен планктон, този сбирщайн от недоразумения стои в управлението, толкова повече беди ще донесе на България.

Във вътрешен, а особено в международен план. Ако българското общество има поне малък инстинкт за самосъхранение, трябва да се отърве час по-скоро от тази нафукана либерална компания, да я изпрати там, където й е мястото – на политическото бунище.

Разбирам подобни хора да демонстрират своята нелепост на някое малоумно парти, но да превръщат мисловната си несъстоятелност в държавна политика – това вече е непростимо. И само ние ще сме си виновни, ако им позволим да го направят.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x