Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
20.02.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Време за екстремна мода в Бургас – „Вулви по калъп“

Време за екстремна мода в Бургас – „Вулви по калъп“

О, времена! О, нрави! Възкликнал древният римски философ, оратор и писател Марк Тулий Цицерон, който би могъл да бъде доста изненадан от новите модни тенденции на нашето съвремие.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

В свят, където модата се влачи по света с бързина на светлината, една провокативна идея е завладяла и съзнанието на модните гурута в Бургас.

Да, подгответе се за последния писък на модата – вулви по калъп!

Медицински екипи в специализирани кабинети се трудят усърдно, за да направят вулвите тясни, като ги стегат „по калъп“ и размер.

Този моден феномен е толкова вълнуващ, че дори древните римляни, които са ненадминати креативисти в сексуалните иновации биха треперили от завист. Нашият античен оратор със сигурност би добавил нова глава към своите трудове, посветени на извратеният бургаски „фешън стайлс“.

Бургас, като креативен център, е избрал да възхити света с този стил, който несъмнено ще превърне всеки взор в истинско изкушение.

Дами от всички възрасти и социални статуси вече се поддават на чара да се сдобият с шундофери по калъп.

В специализираните кабинети се предлага гама от опции – девствени, плитки, дълбоки – каквото сърцето ти поиска.

И всичко това с едно обещание: „Гледаш го девствено, тясно, невинно, а през него минали три областни града с големината на Пловдив.“

Да, това е модерната гаранция за несравнен опит и начин да си намериш шаран, който да закачиш на куката за да ти задоволява капризите през останала част от живота ти, когато сърбежът се е поуталожил.

Но нещата не спират тук! С тая съвременна медицина, човек не знае какъв таралеж ще си пъхне в задника.

Докато гледаш новата си вулия с удивление и радост, току виж си попаднал на доктор-менте и един ден тя провиснала, разплела се, като ръкав на пуловер и се оказала по-широка от булевард Стефан Стамболов.

Добре дошли в засукания свят на модата, където дори задникът ти е изложен на тенденциите да бъде модернизиран и прмотиран, като прахосмукачка от ново поколение.

Така че, дами и господа, щом имате излишни пари и желание поръчайте си по една вулия по калъп и бъдете част от този свят, където модата прониква дълбоко… много дълбоко.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x