Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > „Възраждане“ – Бургас закри предизборната си кампания /видео и снимки/

„Възраждане“ – Бургас закри предизборната си кампания /видео и снимки/

„Защото Бургас има нужда от Възраждане”, „Защото хората заслужават Възраждане”, „Защото ние сме единствената алтернатива”, „Защото през годините ние сме се доказали като знаещи, можещи и достойни”

Партия „Възраждане” закри предизборната си кампания в град Бургас. Мероприятието премина под звуците на тъпан и запалени факли. Кандидатът за кмет от патриотичната партия Тодор Ангелов и неговите колеги, кандидати за общински съветници, озвучиха центъра на Бургас с възгласи  „Да живее България”.

 „Премина една доста интензивна предизборна кампания. Посетихме много места, проведохме много събрания и срещи. Обърнахме специално внимание на крайните квартали  и малките населени места. Проведохме над 25 срещи в региона, на които присъстваха над 800 души. Направихме добра кампания и очакваме много добър резултат”, заяви Тодор Ангелов – кандидат за кмет на Бургас от „Възраждане”.

На закриването на предизборната кампания присъства и кандидатът за кмет от „Възраждане” за град Приморско Снежана Йорданова. Тя сподели, че кампанията в нейния район също е била доста интензивна.

 „Събрали сме се тук, за да покажем, че и за Приморско има светлина в тунела. Приморско заслужава  и може повече. Ние от „Възраждане” в Приморско ще докажем, че това  е възможно  и ще го направим”, заяви Снежана Йорданова.

За „Възраждане” може да гласувате с бюлетина номер 42.

Купуването  и продаването на гласове  е престъпление.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x