Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > „Възраждане“: Ние сме единствената алтернатива за Бургас

„Възраждане“: Ние сме единствената алтернатива за Бургас

С непрестанни срещи с гражданите, кандидатите за общински съветници от „Възраждане“ проведоха своята предизборна кампания. Още от първия ден, те бяха сред хората, на своята шатра в центъра на града, а в рамките на този месец се срещнаха с жители на почти всички квартали и населени места в общината. 
Дългогодишните проблеми, натрупани по времето на 16-годишното управление на ГЕРБ, вече са станали нетърпими и хората споделят, че виждат единствената алтернатива във „Възраждане“ – заради  последователността и принципността им. 
 
Сериозните нередности, свързани с инфраструктурата, дори вече не са на преден план, а жителите на общината се надяват на много по-малки подобрения – ремонт на спирки, на огради, на улично осветление, но не получават дори и това. Хората споделят, че за тези 16 години са лъгани многократно и само по време на избори, управляващите са се сещали за тях. 

Именно затова, сред основните приоритети на „Възраждане“ е равномерното развитие на кварталите. Спирането на мегаломански, но лъскави проекти и грижа за гражданите във всички населени места. Това може да стане с една ясна, дългосрочна програма, която да предвижда ежегодни инвестиции навсякъде, категорични са съветниците. 

Бургазлии виждат алтернатива във „Възраждане“, защото това е и листата с хора, които не са били в срамни коалиции; които не са участвали в общинския съвет досега, но които имат желанието и възможността да подобрят живота в Община Бургас. 

Възраждане е с номер 42 в бюлетината
Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

С уважение, 

Екипът на „Възраждане“

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x