Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Въпреки падението: „Продължаваме промяната“ се събират да чертаят нови пътища като опозиция

Въпреки падението: „Продължаваме промяната“ се събират да чертаят нови пътища като опозиция

Днес се събираме да осмислим новата ситуация в дълбочина. Това написа в своята Facebook съпредседателят на ПП „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Въпреки че българският електорат ясно показа, че не желае „промяната“ да продължава, политическата формация са убедени, че ще бъдат силна и градивна опозиция. А Кирил Петков няма никакво намерение да подава оставка. Ето какво написа още той:

Ще сме най-твърдите защитници за продължаване на европейския модел в България, където благата се разпределят честно. Ще се борим срещу всеки опит за кражба и корупция. Виждам, че има сила и потенциал в обществото да продължим промяната на страната ни. Ще очертаем пътя напред заедно.“

Припомняме, че през последните месеци преди изборите, кръгът около „Продължаваме промяната“ беше разтресен от редица скандали. Що се отнася до последната изнесена информация от ЦИК, на изборите, проведени в неделя ПП-ДБ са взели 290 792 гласа. За сравнение, през 2023 г. коалицията успя да се пребори за 621 069 избиратели.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x