Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Водещи новини > В Приморско стартира XVII-ата ветроходна регата “Приморско 2023” /снимки/

В Приморско стартира XVII-ата ветроходна регата “Приморско 2023” /снимки/

В Приморско стартира XVII-ата ветроходна регата “Приморско 2023”, възрастова група 9 – 25 години. В съревнованието ще се включат 13 отбора с над 100 лодки – значително повече от предишни години.

Радва ме фактът, че тази година записаните участници освен повече на брой, са и от цяла България, с което се увеличава и мащаба на спортното събитие„, заяви кметът на Приморско д-р Димитър Германов.В лицето на Община Приморско спортните клубове ще продължават да намират подкрепа и занапред. В годините сме имали социалната отговорност, да стимулираме спортната дейност и активността и постигнатите резултати ни мотиварат да продължаваме„, допълни Германов и пожела успех на всички участници в регатата.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x