Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Георги Манев и общинското ръководство на СЕК застават твърдо зад кандидатурата на инж. Иван Жабов за кмет на Средец

Георги Манев и общинското ръководство на СЕК застават твърдо зад кандидатурата на инж. Иван Жабов за кмет на Средец

Общинското ръководство на ПП СЕК застава твърдо зад кандидатурата на инж.Иван Жабов на балотажа в неделя, призовавам нашите членове и симпатизанти по населени места да го подкрепят

В отговор на вчерашните призиви на Изпълнителния комитет на ПП Средна европейска класа в някои медии и фейсбук групи, заявяваме, че на предстоящия балотаж в неделя в община Средец, ние заставаме твърдо зад кандидата за кмет инж. Иван Жабов.

Като десен политик аз не мога да застана зад лявата кандидатура, каквато е на Иван Кичев. Не мога да я подкрепям. Още повече, че архивът на Държавна сигурност за пореден път, и по време на тези избори, официално публикува името му като бивш агент с псевдонима „Лале“.

Общинското ръководство в гр. Средец и аз като почетен председател на партията, се разграничаваме от тъй нареченото „решение“ на Изпълнителния комитет на ПП СЕК, защото е нелегитимно. Извинявам се на всички членове и симпатизанти на ПП СЕК за взетото от мен решение преди две години да предложа и подпомогна избирането на Константин Бачийски за национален лидер. Той се интересува единствено от собствената си личност и не се съобразява с мнението на структурите, които съм изграждал повече от 13 години.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x