Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Водещи новини > Георги Манолов благодари на съгражданите си и застана твърдо зад кандида за кмет на Несебър Иван Дашев

Георги Манолов благодари на съгражданите си и застана твърдо зад кандида за кмет на Несебър Иван Дашев

Искам да благодаря на всички жители на нашата община, които с мъдрост  упражниха конституционното си право на глас и по безспорен начин показаха, че искат още време за размисъл, за да изберат кмет на община Несебър.

Уважаеми съграждани,

искам от мое име и от името на кандидатите за общински съветници от ССД да  благодаря на всички, които в предизборната кампания бяхте с нас и повярвахте на нашите идеи и проекти за бъдещето на нашата община и ни  гласувахте доверие. Сред вас намерихме хората, които ни  вдъхновиха и  прекарвайки  доста време с вас промениха живота ни, защото  днес никой от нас не е успял в живота сам. Благодаря на екипа, който бе винаги до мен, и колегите ми кандидати за общински съветници от листата на ССД. Не се отказвайте от мечтите си и правете с удоволствие това,  което можете. Светът има нужда от всички вас!

Искам да благодаря и на всички жители на нашата община, които с мъдрост  упражниха конституционното си право на глас и по безспорен начин показаха, че искат още време за размисъл, за да изберат кмет на община Несебър.

Вярвам, че след години на разделение обществото ни все повече осъзнава нуждата от единение. Процесът няма да е лесен, ще срещне съпротивата на сили, които се хранят от разделението, но, убеден съм, че мъдростта ще победи, защото ползата от това ще е за всички нас – жителите на община Несебър. Съобразявайки се напълно с това и след поетия ясен ангажимент и публично разписано принципно споразумение за отношението към местните хора, начин на работа и управление на Община Несебър, ние открито заставаме зад кандидатурата за кмет на Иван Дашев. Убедени сме, че всички заедно ще сме гарант за спазване принципите на доброто управление, а именно – достъпност, прозрачност и справедливост.

За мене бе огромна чест да учавствам в надпреварата за кмет на най-прекрасната община-Несебър. Благодаря ви!

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x