Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Общество > Георги Манолов: Несебър има нужда от промяна

Георги Манолов: Несебър има нужда от промяна

„Моята програма за управление е публично достояние, професионалната и житейска биография – също. По време на кампанията не обещахме нищо, което не можем да изпълним“, каза кандидатът на за кмет на Несебър Георги Манолов, който е издигнат от ССД Несебър.

Обръщение на кандидата за кмет Георги Манолов към гражданите на община Несебър

                                                                 

 „Скъпи съграждани,

Нашата надежда и силна любов към родното място ни кара да сме тук и да кажем достатъчно ясно – желаем промяната, от която има нужда община Несебър.

Изборният ден е пред нас. Предстои ни да вземем важно решение за живота си. Решение до което трябва да стигнем сами. Кампанията приключва до часове и за момент не съм подценил мъдрата ви способност да оценявате и сравнявате самостоятелно.

Моята програма за управление е публично достояние, професионалната и житейска биография – също. По време на цялата ни предизборна кампания не обещахме нищо, което не можем да изпълним. През цялото време разговаряхме за реалните проекти и идеи за общината и хората.

Казвахме високо, че имаме енергията да я осъществим, защото сме уверени, че – културата, историята, природата и огромният човешки капитал може да ни превърне в модерна европейска община и атрактивен туристически център. Но за да се случи всичко това трябва да се запитаме – искаме ли го наистина  и как да го постигнем.

Ще позволим ли на страховете да надвият желанията ни. Трябва да решим! Но знайте, че съдбата помага на смелите и никога няма да узнаем на какво сме способни и какво би било, ако не опитаме.

И нека помним, че това което ни обединява е много повече от това, което би ни раздалечило. И ни дава куража да вървим напред.  В Библията е казано, че божието царства е в човека, но не в един човек, нито в група хора, а във всички хора. Хората притежават силата да създават щастие и да направят живота свободен и щастлив.

За мен е огромна чест да съм кандидат за кмет на най-прекрасната община Несебър, чест, но и отговорност ,като единствен от кандидатите – роден и израснал в Несебър.

Благодарен съм за голямата подкрепа на всички вас, на  моите близки, приятели, на моето семейство и трите ми деца пред страхотният ни екип и кандидатите за общински съветници от нашата листа, защото най-важното в живота е да се живее с достойнство и да не се подаваме на чуждо влияние.

Да живеем като честни и състрадателни хора и да допринасяме и надграждаме с делата си . Не направим ли живота си по-добър , значи сме си губили времето.

Уверен съм , че можем и ще го постигнем заедно“

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x