Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Градски автобус се сблъска с лека кола на благоевградчани в Бургас, ударените спретнаха грандиозен панаир на пътя (видео и снимки)

Градски автобус се сблъска с лека кола на благоевградчани в Бургас, ударените спретнаха грандиозен панаир на пътя (видео и снимки)

Инцидент с участието на автобус на градския транспорт и лек автомобил марка „Ланчия“ предизвика хаос и напрежение на спирката пред Новата болница в Бургас. Автомобилът, чийто собственик е от Благоевград, е с леки поражения по задната странична броня, но инцидентът доведе до сериозно напрежение на място.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Ескалация на напрежението

Пътуващите в автомобила, видимо афектирани от случилото се, изскочиха през вратите на „Ланчията“ и започнаха да вдигат грандиозен скандал, сякаш настъпва краят на света. Шофьорът на автобуса е помолил пътниците да напуснат возилото за тяхна безопасност. В същото време, скандалджиите повикаха свои приятели за подкрепление, които пристигнаха бързо и обсадиха рейса с викове и крясъци.

Полицейска намеса

На мястото незабавно са пристигнали няколко патрулни автомобила на КАТ и Криминална полиция, за да успокоят страстите и въведат ред. Води се екстремно разследване за уточняване вината на двамата водачи. Поведението на благоевградчаните допълнително ескалира обстановката, като се наложи полицията да предприеме допълнителни мерки за сигурност.

Задръствания и затруднен трафик

Инцидентът предизвика малки задръствания, които затрудниха нормалния трафик в района. Буслентата временно е затворена за другите автобуси от градския транспорт, което създава допълнителни неудобства за пътуващите.

Разследването продължава, като органите на реда работят усилено за възстановяване на нормалния трафик и установяване на отговорността за инцидента. Пътуващите в района се съветват да използват алтернативни маршрути до пълното изясняване на ситуацията.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x