Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
21.02.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Грандиозен скандал! Тъщата удушила зет си бивш консул в Тайван, съпругата убиец началник в Продължаваме Промяната -Бургас, бременна от депутата Велико Минков

Грандиозен скандал! Тъщата удушила зет си бивш консул в Тайван, съпругата убиец началник в Продължаваме Промяната -Бургас, бременна от депутата Велико Минков

Бившият ни консул в Тайланд Красимира Трифонова, която преди дни е удушила зет си Пейо Пеев, преди години е обвинила в сексуален тормоз бившия ни посланик в Тайланд Камен Величков. Това се е случило през 2010 г., когато Красимира е подала жалба в Комисията за защита от дискриминация, научи Днес България.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Посланик Камен Величков

Тогава Трифонова се оплакала, че Величков многократно й е отправял неприлични предложения, които тя е отказвала дори и след отправяни по неин адрес заплахи. Жената се оплакала, че сексуалната агресия в крайна сметка довела и до прибирането й в България, преди да е приключил мандатът й. Посланик Величков бил дисциплинарно наказан и мандатът му приключил предсрочно. 

„Красимира и дъщеря й са много амбициозни. Готови да минат през трупове, в буквален смисъл. Почерниха живота на не един и двама мъже. Познавам Трифонова от много години. Това е бившата ни телефонистка, която след завършен 3-месечен курс през 2004 г. става дипломат… сещате се как. Това е човек, който драпаше със зъби и нокти да се домогне до пост в някое посолство, предоставиха и възможност, но тя я пропиля. Лакомията и и жаждата за власт нямат край. Във Външно все още се носят легенди за сексуалните и подвизи и умения“ – коментираха близки до бургаското семейство пред журналист на Лупа.

Припомняме, че Пейо Пеев бе открит в запалена кола в гориста местност на кв.“Драгалевци“ в петък, а полицията задържа извършителите за броени часове. Извършителките са 33-годишната Габриела Славова – Пеева и 53-годишната й майка Красимира Трифонова. 44-годишният Пейо Пеев е седял на шофьорското място, като от задната седалка на автомобила 54-годишната жена е стискала шията му, докато 33-годишната жена го е притискала към седалката и при опита му да излезе от автомобила е затваряла шофьорската врата.

След като са го удушили са откарали автомобила в района на хижа Алеко и са опитали да го опожарят заедно с трупа на Пеев вътре.

Майката е със задържане под стража, дъщерята с домашен арест и гривна. Габриела Славова е Началник отдел „Превенции и младежки политики“ в Продължаваме промяната – Бургас. По настоящем по майчинство. Има подозрение, че бащата на второто дете е действащ депутат от ПП, избран от Бургас. 

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x