Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
21.02.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Закон и ред > Дани Алвеш загази!

Съдия-следователят от 15-ия първоинстанционен съд на Барселона се съгласи да затвори без гаранция Дани Алвеш , обвинен в сексуално насилие над жена в баните на нощен клуб в Барселона в нощта на 30 декември. Съдията е уважил искането на прокуратурата и повдигнатото от тъжителя частно обвинение и прати футболиста в затвора.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Мосос д’Ескуадра арестува Дани Алвеш, след като бившият играч на Барселона даде показания в полицейското управление. Бразилецът е обвинен в предполагаемо сексуално посегателство над момиче в нощен клуб Sutton в Барселона и е заявил случая този петък в полицейския участък, след което е вкаран в затвора.

Прокуратурата е поискала превантивно задържане и без гаранция за Алвес за престъпление сексуално посегателство. Към предложението се присъединява частното обвинение, упражнявано от тъжителя. Сега съдията прие това предложение.

Жертвата обвини футболистa за опипване в горепосоченото помещение по време на изминалите коледни празници. Играчът беше осъден на 2 януари и сега е дал показания в полицията.

Дани Алвеш напусна Барселона в края на предишния сезон, след като Спортната дирекция реши да не поднови договора му. Бразилецът подписа с Пумас и игра на световното първенство с отбора на Бразилия. В заключение той дойде да прекара няколко дни в Барселона, където се случиха събитията, за които е обвинен и които доведоха до влизането му в затвора.

Източник: dsport.bg

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x