Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Две проверки спират погребението на Ангел Христов от братя Галеви, ще разследват как е влязъл в България

Две проверки спират погребението на Ангел Христов от братя Галеви, ще разследват как е влязъл в България

Погребението на Ангел Христов от братя Галеви е спряно. Спирането е във връзка с разследване на начина, по който Христов се е прибрал в България без за бъде задържан за излежаване на присъда.

Първата проверка е за това как Христов е влязъл у нас, тъй като срещу него има влязла в сила присъда и следва да бъде арестуван от гранична полиция.

Втората проверка е свързана с работата на полицията в Кюстендил. Ще трябва да се изясни защо местната структура на МВР не е придобила информация, че Христов е в дома си в кюстендилското село Ресилово.

В публичната част от системата на Интерпол името на Христов все още фигурира. Там е записано, че мъжът е обявен за издирване заради участие в престъпна група и изнудване.

За Ангел Христов и Пламен Галев Окръжната прокуратура в Кюстендил издаде и Европейска заповед през май 2015 г. Двамата бяха обявени за международно издирване.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x