Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Десетки населени места в област Добрич са без ток

Десетки населени места в област Добрич са без ток

Десетки населени места в област Добрич са без ток, по информация на дежурните в енергоразпределителното дружество „Енерго про“. Част от град Балчик, селата Соколово, Дъбрава и Змеево, както и в Генерал Тошево и село Малина, и в община Каварна няма електрозахранване. Без ток са и в селата Българево, Могилите, Видно, Иречек.

Проблеми с електрозахранването имат и в села от община Тервел, както и част от града. Електрозахранване няма и в 20 населени места в община Добричка.

Отворен за движение на леки автомобили е пътят Варна – Добрич, проходим е и пътят от Добрич – Албена, пътят Балчик – Добрич също е отворен. Това съобщиха за БТА от Областна администрация – Добрич. Поради силния вятър и обилния снеговалеж, до късно снощи е имало закъсали автомобили, като към момента пътищата са разчистени. Движението на товарни автомобили е забранено по пътя Варна – Добрич.  

Пътят Добрич – Генерал Тошево е затворен поради снегонавявания.

На множество сигнали за паднали дървета се реагирали от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, съобщиха от службата.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x