Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Димитър Николов откри обновения физкултурен салон в ОУ „Антон Страшимиров“ /СНИМКИ/

„В деня на Европейския ден на спорта в училище, открихме обновения физкултурен салон в ОУ “ Антон Страшимиров”. До няколко седмици започва и преобразяването на училищния двор, за да спортуват децата в още по- добри условия.

Благодаря на бургаските учители по физическо възпитание и спорт за усърдието им да увличат децата и да ги стимулират към физическа активност.“ Сподели Димитър Николов в социалната мрежа.

Специален гост на празника беше футбололнят треньор Димитър Димитров-Херо, който е дългогодишен приятел на училището. Той даде символичен старт на празника, като направи първи удар по бадминтон, а после положи своя подпис върху новите футболни топки.

Лентата на обновения физкултурен салон прерязаха кметът на Бургас Димитър Николов, директорът на училището Диана Петкова и футболният треньор Димитър Димитров – Херо. На церемонията присъстваха директорът на РУО Бургас Петя Петрова и Йорданка Ананиева – заместник-кмет по образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики в Община Бургас.

Спортният празник беше съпроводен с много емоции и щастливи детски усмивки.

Споделете тази новина във фейсбук
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x