Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
20.02.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Диона – от рап до чалга дъното или как силиконът промени възгледите и кариерата на една елементарна душичка

Диона – от рап до чалга дъното или как силиконът промени възгледите и кариерата на една елементарна душичка

В последните години, фолк сцената е станала свидетел на промените в стиловете и визията на някои изпълнители. Една от тези изпълнителки, която със сигурност привлече вниманието на публиката, е Диона. Днес ще разгледаме как силиконът промени не само изгледа й, но и кариерата й от рап към чалга.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Диона не се стеснява да показва силиконовите си бомби на сцената, а сценичното й облекло остава впечатляващо и провокативно. Въпреки че преди години тя заявяваше, че силиконът е банален, сега изглежда това стана нейната визия.

С 350 кубика във всяка гърда и инвестиция от 10 бона, тя не само промени физическия си вид, но и стиловете, които изпълнява.

Интересно е, че Денислава Сашова, истинското име на Диона, признава пред феновете си, че силиконът бил мотивация за промяната й от рап към чалга. За нея, парите и възможността да живее добре се оказаха по-важни от критиките и стереотипите.

Въпреки различните мнения, Диона не скрива удовлетворението си от постигнатото. Медиите я обсъждат, а обикновените хора се делят на доволни и недоволни. За някои, тя е символ на свободата и индивидуалността, докато за други изглежда „евтино и пошло“.

Но какво ни казва този случай за медийната обработка за подобни личности и как това влияе върху младото поколение?

В крайна сметка, артистични избори и визии могат да бъдат предмет на разговор и анализ, но важно е и да се зададе въпросът дали медиите трябва да отделят толкова внимание на подобни „елементарни личности“. В момент, когато младите имат нужда от вдъхновение и образователни предложения, какво наистина могат да научат от подобни променливи и контроверсни фигури?

Нека се надяваме, че обществото ще се фокусира не само върху външния облик, но и върху таланта и идеите, които артистите предлагат. Съдейки по всичко това, изглежда, че за Диона, максимата „Всичко на показ!“ е по-важна от всякога. Талантът, както винаги не и е силната страна. Диона е заложила изцяло на своя „путенцициал“, който и върши повече работа от липсващите певчески и артистични качества.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x