Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > До кога ще гледаме как младите се самоунищожават

До кога ще гледаме как младите се самоунищожават

Напоследък мрежата е залята със снимки, на които виждаме млади хора да дишат балони с райски газ.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Из социалните мрежи се завъртя снимка, на която група младежи се забавляват в морето докато дишат балони с райски газ. И след като се възмутихме на изкривените виждания на днешните млади за забавления, до редакцията ни изпратиха друг фотос, този път от Созопол, на който едно младо семейство с бебе дишат балони. Няма как да не ни впечатли факта, че това се случва посред бял ден, сред стотиците хора минаващи покрай тях, двойката без никакъв свян са изкарали флакони, помпи и балони и „се забавляват“.

И питаме ние: къде са институциите, къде са родителите на това младо семейство, това ли са новите морални ценности?! 35 – годишната мечта за Демокрация ли ни докара до тук?!

Само преди няколко месеца беше приет закон за забраната на райски газ, но по никакъв начин това не се разбра. По нощните заведение продължават да се продават тези опиати. А и не само по заведения-разпространяват се в интернет пространството, физически магазини и то на достъпни цени. Доказано е , че този газ уврежда нервната система и оттам бавно започва да убива тялото ни. Не ни ли стигнаха трагичните случаи , в които деца стигат до спешна болнична нужда, за да оцелеят. Каква е тази мания, която имаме за самоунищожение?!

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x