Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > ДПС предлагат свикване на Велико народно събрание

ДПС предлагат свикване на Велико народно събрание

От ДПС предлагат свикване на Велико народно събрание,  заяви лидерът на партията Мустафа Карадайъ в кулоарите в парламента.

„Преди година и половина предложихме промени на Конституцията. Истински реформи без промени в законите няма как да станат. Затова сега в тази ситуация ние от ДПС предлагаме свикване на Велико народно събрание„, заяви Карадайъ.

„Заприличахме на анимационна държава. Всеки записва всекиго. Всеки разнася всевъзможни компромати. Представете си само как изглеждаме в очите на нашите партньори и съюзници. Нарушители на Конституцията на България, на законите на страната, на граждански и човешки права, се правят на моралисти и морални съдници”, така Карадайъ мотивира предложението на ДПС.

Според него реформи без промени в Конституцията няма как да бъдат извършени.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x