Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
21.02.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > „Драматичен тенор“ или драматичен мошенник е Росен Антонов, който „ще сваля“ Тихомир Янакиев с протести в Созопол?! /Снимки/

„Драматичен тенор“ или драматичен мошенник е Росен Антонов, който „ще сваля“ Тихомир Янакиев с протести в Созопол?! /Снимки/

В град Созопол е заседнала странна птица, заобградена от ексцентричен антураж, нарича себе си тенор и от две седмици вдига на главата си цялата община.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Става дума за небезизвестния Росен Антонов, който се е самообявил за велика артистична звезда и гуру на музикалното шоу.

Личността на Росен Антонов е известна не с певческите му възможности и талант, а напротив! Той няма нищо общо с музикален корифей и геният за който се представя.

Лицето е познато от далечната 2008 година, като Росен Антонов, който тогава е скандализирал обществото, че ще прави записи в МТВ, че е носител на престижни награди за мир на Юнеско и ООН.

Сред обществеността се говори, че Антонов е отявлен мошенник, който от години бръмчи на една и съща схема. Ходи от община на община, и иска да му се отпускат пари, за така наречените от него грандизони проекти.

Естествено, излъгалите се държавни служители после блъскат глави и се чудят, какво да правят, защото „епичните начинания“ се оказват „една гаща плява“.

Преди 4 години на свирката му връзва кметът на София Йорданка Фандъкова, която отцепи целия площад „Ал. Батенберг“ за поредната „велика изява“ на самозванеца. В крайна сметка на грандиозното шоу се появиха точно 12 души и още толкова дюдюкаха и се подиграваха зад загражденията.

Такива тотални провали не въздействат отрезвяващо и въобще не притесняват безскрупулната личност на Антонов. Точно обратното -действат му стимулиращо.

Той отдавна е възприел този вид дейност, като начин да се издържа.

Напомняме, че преди време Община Бургас категорично му отказа подобен сорт изпълнения. Малко след това се появи на плаж Крайморие, където поиска от концесионера Николай Димиторв да му осигури средства и трибуна за „морски сонати“, които да изпълнява пред летовниците захранвайки ги с „духовна храна“, докато събират тен под палещото слънце.

Димитров бързо усетил що за птица стои пред него и го отрязал тактично.

„Дойде при мен на плажа за да ми предлага да организирам фестивали на които, ще „имаме честта“ да пее музика, която е различна от тази по заведенията. Беше облечен кичозно – ексцентрично, като по този начин се надяваше да ме впечатли. Веднага усетих с какъв човек имам работа и му казах, че моята концепция е различна от неговата и такива музикални изпълнения през деня не мога да допусна, защото хората плажуват в голямата си част семейно и искат по-дискретна, и спокойна обстановка“, разказва Николай Димитров пред наш репортер.

Видимо Антонов от тази година пак се е активирал и е започнал отново с набезите си по Черноморието. Този път негова жертва стана кмета на Община Созопол -Тихомир Янакиев.

След отказа на градоначалникът и неговия екип да изпълнят капризите на самозванеца, той е решил да прави протест срещу него и да го сваля от постта.

На Росен Антонов освен певчески качества му липсват и морални -човешки. Видимо персоната му не е свикнала да и се отказва. След като общината реши да не хвърля пари на вятъра за поредната му гротеска, Антонов си го връща създавайки напрежение, избирайки хитро предизборната кампания, която е преди старта си.

„Този протес ще е по-скоро атракция, отколкото да постигне някакъв ефект. Най-вероятно ще се появят хора увити в чаршави, с голи задници и пародия на аристократични костюми. Цялата тази сбирщина ще наподобява парад на ЛГБТ, отколкото на обидени културтрегери“, коментира с насмешка созополчанин запознат с темата.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
2 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Уникален Глас!
Майката на всички, които му завиждат!

Anonymous

Този , които е писал тая помия .
Измил ли си е задникът,че от завистта нямал време.
Бъди Благословен Росен!
Скоро,ще се видим!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x