Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Ексклузивно видео! Участниците в тежкото меле на АМ Тракия говорят пред „Днес България“

Ексклузивно видео! Участниците в тежкото меле на АМ Тракия говорят пред „Днес България“

Две коли се блъснаха и им падна карантията. Това заяви пред камерата на „Днес България“ очевидец на тежката катастрофа на АМ Тракия. Наш репортер бе на мястото на инцидента и разговаря с участниците в мелето. Вижте повече в нашето ексклузивно видео!

Както съобщихме, в 03:16 ч. днес е получено съобщение за пътен инцидент на автомагистрала Тракия, км. 358 / пътен възел “Ветрен” в посока София.

От ПТП-то лекият автомобила се обърнал по таван, а микробусът е със скъсан заден мост. Пътният инцидент наложил затварянето и на двете ленти за движение. Към момента има леко пострадали хора и от двете МПС-та.

Причина за ПТП е неправилно престрояване в пътния възел на полския микробус, който движейки се от “Ветрен” в посока АМ Тракия в ръкава за София прави ляв завой и навлиза в лентата за насрещно движение от Бургас за София, където се сблъсква с лекия автомобил.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x