Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
17.07.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Ексклузивно: Наложен е запор върху 13 имота на Ивелин Михайлов от „Величие“

Ексклузивно: Наложен е запор върху 13 имота на Ивелин Михайлов от „Величие“

13 имота, сред които и бивш пионерски лагер с площ от 21 дка, които са собственост на идеолога на партия „Величие“ Ивелин Михайлов, са запорирани от НАП. Това сочат данните от Имотния регистър, цитирани от изданието BIRD.bg. 

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Бившият пионерски лагер се намира в местността Юртлука край провадийското с. Староселец, а Ивелин Михайлов го придобива през 2021 г. от Сийка Михайлова. 

Фирми, в които Михайлов участва, имат дългове към НАП за над 306 000 лв, показва справката в Имотния регистър. Други дружества, в които Михайлов е прекратил участието си, дължат още над 343 000 лв. Преди дни шефът на приходната агенция Румен Спецов съобщи, че е разпоредил проверки по сигнали срещу фирмите, свързани с Ивелин Михайлов. По тези производства се работи, но все още няма резултати.

Самият Михайлов наскоро пред bTV заяви, че  много фирми, когато имат нещо друго да правят с парите, не ги внасят веднага в държавата и предпочитат да платят 23 на сто наказателна лихва.

„Ще платя за две седмици тези задължения, ще затворя фирмите, ще уволня хората и така ще лиша държавата от милиони на година“, каза още Михайлов.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
1 Comment
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Тоест какво излиза!?
Въпросният Евелин Михайлов е като Спецов!? Щото и покрай него имаше куп скандали със същата тематика!
Ерго, весело е!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x