Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Екслузивни жестоки кадри от премазаната от дърво кола в София, в която мъж загина, а жена му бере душа в реанимация /Снимки/

Екслузивни жестоки кадри от премазаната от дърво кола в София, в която мъж загина, а жена му бере душа в реанимация /Снимки/

С изклкючително грозни кадри от днешна трагедия в София се сдоби екипът на Днес България.

Наш репортер успя да заснеме колата, която в движение беше премазана от тежко дърво, което уби на място 65 годишния водач, а жена му изпрати с тежки травми в реанимация.

Ударът е бил толкова жесток, че возилото за секунди се е превърнало в пихтия. Шофьорът не е имал никакъв шанс да отцелее, разказват медици пристигнали на мястото на инцидента. Страшният случай се разиграва в столицата на булевард „Илиянци“.

Докато дойде полиция и протече оглед на местопроизшествието, тялото на убития стоеше на шофьорската седалка. Гледката беше потресаваща, както за самите полицаи и медици, така и за случайно преминаващите граждани.

Призоваваме всички шофьори да бъдат много внимателни през бурните и лоши зимни дни. Ако не им се налага да ходят някъде спешно да си стоят по домовете и да бъдат изключително предпазливи, когато избират маршрут по който да се придвижват.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x