Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Жители на бургаски квартал излизат на протест

Жители на бургаски квартал излизат на протест

Жители от бургаския квартал „Славейков“ излизат на процес, заради недовършени ремонтни дейности.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

На 25 май (събота) в 09:00 часа ще бъде проведен ПРОТЕСТ „ВЪРНЕТЕ НИ УЛИЦАТА!“ до бензиностанция „Ромпетрол“.

Причините, заради която излизат живущите в квартала са ремонтни дейности на улицата, проточили се година и половина. С подадения сигнал до общината на 25 април, бургазлии подават и подписка от 500 живущи на блокове  15, 16, 19, 20, 21, 22, 65, 71, 72, 113 И 114  в ж.к. „Славейков“.

С протеста, който организират, потърпевшите искат да знаят кога проблемната улица ще бъде оправена.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
14 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Това трябва да се случи и на улица „Велико Търново “ в комплекс „Лазур“. 4 месеца живеем в УЖАСНА МРЪСОТИЯ, ПРАХ, КАЛ, ДУПКИ И ПО УЛИЦАТА И ПО ТРОТОАРИТЕ. Кошмар! Никакъв контрол. С дни не се работи. Пълен хаос по платното, пълен хаос по разкопаните тротоари! Улицата е къса, но ужасно натоварена. Има магазини, минават коли, зареждат бусове магазините, хора вървят и заобикалят тръби, дупки, багери, нахвърляти купчини строителни материали. Огромен поток от хора и автомобили минават за Флората от там. „Е, чудесен летен сезон ни очаква!“ БЕЗОБРАЗИЕ.

Anonymous

Същото се случва и с изграждането на паркинг за бл.32 Славейков. Продължава вече 4 месеца. Създава хаус при паркиране в ситуация на твърде недостатъчните паркове става.

Anonymous

Оставка за цялата некадърна общинска пасмина! За някои съд!

Anonymous

Пак ,,изберете“ Герб (Гроб) и не се чудете после защо улиците в града започнаха да мязат на Бейрут!

Anonymous

Браво,и аз ви подкрепям мили съграждани,тези властимащите се подиграват със Бургаските жители,в целия град пътищата са дроб сърма, трябва всеки месец да ходим на уролог да ни преглеждат от това друсане се разболяваме,а за колите да не говорим.Предлагам да се вдигнем целия град, явно така се оправят нещата в България

Anonymous

Всеки иска да изкарва парички в офис с климатик. .На никой не му се работи с кирка и лопата ,и да го пече слънцето.Истината е,че ще става по-лошо ,защото мъжете вече не желаят да „тренират“телата си с физически труд.Казарма няма,затворниците играят табла в килиите…Няма хора за работаааа.
На Запад ползват мигрантите за такъв тип обекти като ги стимулират добре материално или битово ги устройват,тук-чиновникът е зает не как да решава проблемите на тез дето сме му дали „и ножа и хляба“,а си урежда лични бизнесчета за добри парички .
По-зле ще става,ако гражданите спят!!!
Викайте!Крещете!Нека да знаят,че мекия им стол може да бъде счупен,ако не си вършат работата!!!

Anonymous

Ама нали бургазлии си ги избираме тези вече двадесет години. Защо ревете?

Anonymous

Ами същото положение е и около бл.25 ,26,27 и т.н.в к-с „Славейков“..разкопано отвсякъде,натрупани купчини с чакъл,тръби и други строителни материали,багери,камиони..
Кога ще се оправи улицата и там?

Anonymous

Защото хазната е празна и няма пари

Anonymous

Ами, никой не ни е виновен, като избираме едни и същи толкова години, положението в трагично из целия град.

Anonymous

Браво Така трябва . Очевидно е че общината и кмета не им дреме за живущите в Меден Рудник . Улиците са ужасни а строителните фирми копаят строят и всичко след тях разбито и само позакърпено тук там . Живея на кален път 8 г понеже е път през който минават всички машини и камиони които строят в близост и сега приключиха изнесоха се но още сме на кален път с чакъл .. и никой не му дреме . Това е безобразие и гн. Николов кмета да се разсърди малко и да направи нещо . И да си спомни защо бе избран . И какво и колко имаше и сега какво и колко има . И то не му е паднало от небето всичко е благодарение на хората от този град .

14
0
Would love your thoughts, please comment.x