Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Журналистът Янчо Николов: Ваня Григорова се превърна в еманация на изродената българска жена -ла@номет!

Журналистът Янчо Николов: Ваня Григорова се превърна в еманация на изродената българска жена -ла@номет!

Една кратка равносметка и всичко е ясно, като бял ден. В цялата българска съвременна политика няма един свестен образ на жена.

До трагичните изводи достигнах сутринта гледайки поредната истерична изява на Ваня Григорова по сутрешните новинарски блокове.

То не бяха ла@номети, ла@на, насрани гащи -отврат. Не съм чувал подобни красноречиви и цветущи описания нито на таксиметровата пиаца, нито на входа на пристанището, където се събират най-колоритните пристанищни механизатори със своите к@рвенски лакардии, нито от долнопробните наркомани в градинката до Втора поликлиника в Бургас, които се славят с вулгарния си речник.

И се замислих , абе майка му стара, защо нямаме един читав образ на жена в обществената дейност, в политиката, в държавното управление? То не че и мъже имаме, ама найсе.

Защо няма една класна дама, ами все някакви агресивни мъжкарани, някакви устати уруспии, счупени гювендии, някакви истерично-фригидни амбицирани пършинги със съмнителен морал? Иначе скочихме на Вежди Рашидов и го натирихме да си ходи, че ги плесна всички под един знаменател на к@рви и използвачки?

Хайде сега читателю да се присетиш за една свястна дама заемаща що годе прилична позиция, която да има класа и стил?

Селянката Корнелия ли? Дето иска да се бие с Бойко като мъж и да му раздава мазни шамари и тупаници?

Партизанката Мая Манолова ли, партенката на Братя Галеви? Диана Габровска ли, дето стана последния миндил, който р@гат по цяла трупа гнусни рогачи пред очите на мъжа и децата й?

Деси от Дулово ли? Лена Парапета ли, която мачкаше чаршафите с онова недоразумение Просто Киро в миризливите долнопробни квартири, напълнила Фейсбук с пиянски снимки на които я обарват, като свиня за разплод.

Летящото Наде ли? Нонка на Боги със снимките на сбръчкания си целулитен задник в социалните мрежи, които даже и лайкове на събират? Ива на Тошко с обсесивните изблици на предменопаузен дисбаланс? Издуханата кака Нешка, баба Цецка Мъжката, Гери-Никол -Миндила, нимфоманката Златка, парцала Златка …, кой бе, кой?!?!

Загорели воайори обявиха Ваня Григорова за новата звезда на политическия ни небосклон. Каква пошла и жалка гротеска! Протъркаха дамаските на столовете в телевизионните студия с хвалби, претрисания, недъгави обяснения, каква класа и капацитет имала Черното Ванче.

Тъкмо напротив – смуглата Григорова от „Христо Ботев“ е от същото тесто, като всички онези безмозъчни кифли, че дори ги задминава по вулгарност, простащина, нулева култура, агресия, бутафорност и злоба в пола. Тук в Бургас им викат –„карабатаци“, „батали“ и „миндибурници“!

С л@йна ли трябва да торим наистина, че да се пръкне едно цвете, една дама, ама истинска, класна, която не псува като бай Спиро – Заварчика от Кораборемонтния, не пие като отрепката Стоян Колев от Бургас, не налита на бой, като абстинентен изпушил хероинов психопат ?

Българската жена официално е освободена от оковите на традицията, но за сметка на това е толкова комплексирана, че е избрала да компенсира с грубиянщина, недодяланост, тъпанарщината, мърлявщината и мъжкаранство.

Нека направим едно сравнение с истинските дами на които българинът често се подиграва не виждайки, какво уродливо недоразумение на природата много често е приютил в дома си.

Хайде да си представим Урсула фон дер Лайен излязла пред Евро парламента или в студиото на национална телевизия и пред камерите говори за н@дрискани гащи, за м@нзиса си или за това, как някои ч@киджии и надничат под полата за да и видят с какъв цвят и размер прашки е?

Ами да не е Урсула, нека е Кристин Лагард, Камала Харис, Алла Пугачова, Олга Токарчук, Лаура Кьовеши, даже провокативната волейболистка Юлия Герасимова, която обича да си прави каламбури с мъжката публика дошла не толкова да гледа мачовете й, колкото здравите б@джаци на нея и съотборничките й.

Ваня Григорова ли се опитват да натресат на българина, като стожер на православния морал, който ще ни спаси от джендърите, лесбийките и п@д@растите?

Напротив! Григорова е точно техен най-ужасяващ продукт. Една от причините за бързото разпадане на съвременните семейства и на унищожението на образа на жената е именно промяната на традиционния за Западната цивилизация вектор за духовно и обществено израстване.

Жените се превръщат в агресивни феминистки бягащи от своята основна роля да раждат и възпитават деца, все едно това не е върховна отговорност и най-благородна мисия, а натрапена функция.

В най-добрия случай техните задължения, като домакини и майки се изчерпват с досадно пускането на прахосмукачка, избора на в@братор по мярка и вдигането на краката по задължение, след като са си сложили двойна спирала против забременяване, гел да прикрият протриването от чужд чл@н или имитация на оргазъм, който да накара половинката им да свърши по-бързо с досадния акт.

Те искат друго. Те мечтаят да са народни трибуни и партизанки, управници и куртизанки, всичко друго, но не и дами, жени -съпруги, майки, домакини. С една дума л@йномети, като Черната Златка, Русата Златка, Тонка Точилката, Лена на Миро и Киро, Черното Ванче и още една дузина

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x