Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Свят > Загинали и ранени при изтичане на газ в Индия

Загинали и ранени при изтичане на газ в Индия

Photo of pinned Multan on a map of Asia. May be used as illustration for traveling theme.

Единадесет души загинаха и девет други бяха хоспитализирани след изтичане на газ в северния индийски щат Пенджаб, каза местен депутат, цитиран от Ройтерс.

Екип от Националните сили за реагиране при бедствия е пристигнал на мястото заедно с експерти, за да определи причината и източника на изтичането, каза Раджиндер Пал Каур Чина, член на законодателното събрание в Лудиана, Пенджаб.

Полицейски служители бяха забелязани да патрулират с маски и да спират местните жители да не влизат в отцепена зона, според видео емисия на информационна агенция ANI „Туитър“.

„Инцидентът е станал близо до магазин за мляко и медицинска клиника, въпреки че не можем да кажем със сигурност откъде е започнало изтичането“, каза Чина пред Ройтерс по телефона.

„Хората, които дойдоха сутринта да купят мляко, изпаднаха в безсъзнание пред магазина“, каза тя.

Главният министър на Пенджаб Бхагвант Ман написа в „Туитър“, че изтичането е от фабрика, без да предоставя повече подробности.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x